Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty



Hlavní stránkaDovolená, cestování, last minuteUbytování v ČR i v EvropěLevné ubytování České Budějovice pension - České Budějovice

Levné ubytování České Budějovice pension

Nabídka - [27.10. 2023] Smazat / Editovat / Topovat


NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Levné ubytování České Budějovice pension Minor je ideální pro mladé i seniory, cyklisty, motocyklisty, rodinnou dovolenou, i pro služební cesty a pracovní skupiny.

Pensiony České Budějovice jsou oblíbenou kategorií ubytování a to pro svou rodinnou atmosféru a příjemnou cenu.

Pension České Budějovice nabízí dlouhodobé ubytování pro pracovní cesty, v dvoupokojovém apartmánu pro 1 – 4 osoby a v pokojích jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových.

Ubytování České Budějovice vám umožní vstoupit do nového dne s chutnou snídaní a dovoluje si vás proto pozvat do vlastní hotelové snídaňové restaurace, kde jsou připravovány chutné snídaně dle vlastního výběru z bohaté nabídky šesti druhů snídaňového menu denně od 7: 00 do 10: 00 hodin.

Patříme mezi levné pensiony ve městě České Budějovice a poskytneme vám možnost parkování osobních i dodávkových automobilů zdarma před objektem nebo za poplatek na uzavřeném parkovišti, které je nepřetržitě monitorováno kamerou se záznamem.

Krátkodobé nebo levné dlouhodobé ubytování České Budějovice s komfortním vybavením, vlastním WC, sprchou, LCD televizí se satelitním příjmem, minibarem, chladničkou, varnou konvicí a mikrovlnkou Vám zaručí příjemný pobyt.

Hotel České Budějovice vám po předchozí dohodě s recepcí umožní ubytování se psem.
Ubytování v soukromí lze během dovolené využít jako výchozí bod pro procházky či výlety do okolí města České Budějovice nebo celých Jižních Čech.


Jméno: Jaroslav Srba
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420721589838
Lokalita: České Budějovice
Cena: 890 Kč
Již vidělo: 60 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu


Kontaktujte inzerenta