Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty



Hlavní stránkaDovolená, cestování, last minuteUbytování v ČR i v EvropěMilenecký azyl České Budějovice - České Budějovice

Milenecký azyl České Budějovice

Nabídka - [27.10. 2023] Smazat / Editovat / Topovat


NáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Milenecký azyl České Budějovice, diskrétní ubytování, kde si můžete užít a zapomenout na starosti všedních dnů Vám umožní užít si se svou milenkou / milencem či partnerkou / partnerem krásné chvíle v kvalitně vybavených pokojích.

Azyl pro milence České Budějovice nabízí 3 hodinové milenecké ubytování v příjemném prostředí, v době od 9 do 15 hodin. Maximální hygiena a čistota je pro nás největší prioritou.

Milenecké azyly jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte služeb diskrétního ubytování, vůbec nezáleží na vaší orientaci, profesionálnímu personálu je to jedno a nikdo tomu nevěnuje žádnou pozornost.

Milenecké ubytování se nachází ve výborně dostupné a přesto velmi diskrétní lokalitě města České Budějovice, možnost zdarma a diskrétně parkovat uvnitř objektu na uzavřeném parkovišti.
Druhý partner (partnerka) do recepce hodinový hotel České Budějovice chodit nemusí. Zaplatit ubytování a vyzvednout si na recepci klíče od pokoje může pouze jeden z partnerů.

Hodinové hotely České Budějovice garantují naprostou diskrétnost a profesionální přístup.

Azyl pro zamilované České Budějovice je vám k dispozici již brzy dopoledne, kdy hotely a penziony mají ještě zavřeno a ubytování pro zamilované páry či milenecké dvojice neposkytují.


Jméno: Jaroslav Srba
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420721589838
Lokalita: České Budějovice
Cena: 720 Kč
Již vidělo: 162 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu


Kontaktujte inzerenta