Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty



Hlavní stránkaDovolená, cestování, last minuteUbytování v ČR i v EvropěUbytování České Budějovice - LEVNÝ PENZION - České Budějovice

Ubytování České Budějovice - LEVNÝ PENZION

Nabídka - [27.10. 2023] Smazat / Editovat / Topovat


NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Ubytování České Budějovice Vám poslouží jako levný penzion pro služební cesty, turistiku i rodinnou dovolenou v Jižních Čechách.

Penzion České Budějovice se nachází v tiché části, nedaleko výstaviště a centra města, poblíž vysokoškolské koleje VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch.

Ubytování na jednu či více nocí vám zpříjemní výhodná dopravní dostupnost městem České Budějovice a možnost bezplatného parkování osobních i dodávkových automobilů před budovou nebo parkování za poplatek na uzavíratelném a nepřetržitě kamerami monitorovaném parkovišti.

Levné ubytování České Budějovice je nekuřácké. Penzion má pokoje plně a kvalitně vybavené vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou LCD televizí, rádiem, minibarem, chladničkou, mikrovlnkou, varnou konvicí a připojením k Wi-Fi internetu.

Rodinný penzion České Budějovice, nabízí kvalitní pobyt za nejlepší přijatelnou cenu.
Penziony České Budějovice jsou k ubytování velice vhodné, protože Jižní Čechy jsou lákavým místem nejen pro milovníky nedotčené přírody, ale také pro obdivovatele historie a pamětihodností.

Levné ubytování České Budějovice lze využít jako příjemnou zastávku k výletům do okolních měst Český Krumlov, nebo Hluboká nad Vltavou.

Ubytování České Budějovice si vás dovoluje pozvat do vlastní restaurace, kde jsou podávány chutné snídaně.

Největší zájem o penziony České Budějovice je na jaře kdy se v krajském městě pořádá výstava Hobby a také koncem letních prázdnin v době konání Jihočeské zemědělské výstavy Země Živitelka.

Zájemcům, kteří hledají levné penziony ve městě České Budějovice v těchto termínech, doporučujeme zajistit si rezervaci s větším časovým předstihem.


Jméno: Jaroslav Srba
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420721589838
Lokalita: České Budějovice
Cena: 890 Kč
Již vidělo: 108 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu


Kontaktujte inzerenta